Vacature medewerker Sales Office met boerenverstand

22 December 2017

Voor de afdeling sales zoeken wij een enthousiaste fulltime

Medewerker sales office met boerenverstand

Je bent in teamverband, met je collega’s, verantwoordelijk voor de verkoop van onze stalinrichtingsconcepten in binnen- en buitenland. Als schakel tussen onze klanten, ons dealernetwerk en de interne afdelingen engineering, productie, inkoop en magazijn ondersteun en begeleid jij zowel het offerte- als het orderstadium. Dit doe je vanuit ons kantoor te Harkema, maar ook op locatie. Je fungeert daarnaast als accountmanager voor specifieke buitenlanden.

  • Functie-eisen

Je functioneert op HBO-niveau en hebt kennis van en affiniteit met de melkveehouderij en stalinrichting. Communiceren in de moderne talen is gezien het internationale karakter van ons bedrijf een must. Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid, bent enthousiast, initiatiefrijk, communicatief vaardig en nauwkeurig.

  • Ons aanbod

Wij bieden je een veelzijdige baan in een toonaangevend, geavanceerd bedrijf. Je werkt in een informele omgeving met volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. We bieden om te beginnen een jaarcontract met marktconform salaris.

  • Informatie en sollicitatie 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jehannes Bottema (commercieel directeur), telefoon 0512 369 160. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een sollicitatiebrief en CV, uiterlijk 14 januari 2018, per email te sturen naar mevrouw W.Visser@spinder.nl.

Bekijk hier de vacature